top of page

Tehdään yhdessä – käsin 

Keramiikkakurssit työpajallani

kaisa_4.JPG

Kaikenlaisia kursseja


Järjestän monenlaisia keramiikkakursseja työhuoneellani ja puutarhassani Loviisan keskustassa rantapuiston äärellä.

Voimme kerääntyä keramiikan äärelle vaikkapa arkiaamuisin, aina sen mukaan mitä toivotte.  

Alla on muutamia esimerkkejä mahdollisista kursseista, mutta voimme sopia jotain aivan muutakin.

Ota rohkeasti yhteyttä, muokataan juuri sinun porukallesi sopiva kurssi. 

Terveisin, 
Kaisa040 769 3353 
kaisa61.korpela@gmail.com

kaisa_5.JPG
kneten_1.JPG
kneten_1.JPG

Kaksiosainen lyhytkurssi

Savitöitä 

Ensimmäisellä tapaamiskerralla muotoilemme savea ja toisella tapaamiskerralla lasitamme työt. Lyhytkurssit voimme sopia viikolle tai viikonlopulle, miten vain. Tapaamiskerrat kestävät 3–4 tuntia, se on keskiarvo siitä mitä kerralla jaksaa tehdä. Ketään ei kuitenkaan heitetä kesken työn ulos pajasta! Tarjoiluna kahvia ja suolaista tai makeaa, vähän toiveidenne mukaan. 

Osallistujia vähintään 4, enintään 6 henkilöä
Hinta 140 e /henkilö. Hinta sisältää kaiken materiaalin, poltot ja opetuksen. Työt ovat  elintarvikekelpoista korkeapolton kivitavaraa.

Leikittele laatoilla

Oletko ikinä ihaillut eteläeurooppalaisia värikkäitä laattoja tai haaveillut omasta laattasarjasta? Jos et, niin tämä kurssi on juuri omiaan sytyttämään laattahimon! 

Teemme laattoja keittiöön, kylpyhuoneeseen, pöydän pinnaksi tai vaikkapa reliefiksi – laattoja ja pintoja arjen piristykseksi. Laattoja voi koristella monella eri tavalla, niihin voi tehdä erilaisia kohokuvioita, painaa kuvioita kasveilla tai leikitellä lasitteilla ja väreillä. 

Lämpimästi tervetuloa laattojen ihanaan maailmaan – varoituksen sanana: nälkä kasvaa syödessä.

Korpelan savi 29.jpg
Kaisankeramiikka_4.jpg

Kipot ja kupit

Kata pöytä itse tehdyin astioin

Tällä kurssilla sinulta ei myöskään edellytetä aikaisempaa kokemusta, mutta toki konkaritkin saavat osallistua. Teemana ovat itsetehdyt astiat; kulhoja salaatille tai keitolle sekä kupit teelle tai kahville. Kurssin lopuksi voit siis kattaa pöydän omin itsetehdyin astioin. 

Opetan ja opiskelemme levytekniikan ja käytämme apumuotteja sekä painantakoristelua. Kaikki tehdyt työt ovat elintarvikekelpoista ja tiskikoneen kestävää korkeapolton kivitavaraa. 

Väsää veistos

Löydä sisäinen kuvanveistäjäsi, vaikka et olisi savea ikinä ennen käsitellytkään. Kurssilla opettelemme erilaisia käsinrakennustekniikoita ja pinnan kuviointeja – et uskokaan, mihin kaikkeen savi taipuu. Kurssi ei edellytä aiempaa kokemusta, mutta uteliaisuudesta on paljon iloa. Pidän kurssit pienimuotoisena eli max 4–6 henkilöä mahtuu mukaan. 

keramiikkaa_Madicken_218.jpg
bottom of page